Scandinavisch interieur planten. Bij een Scandinavisch interieur horen planten. Tenminste dat maakt het gezelliger en sfeervoller. Het geeft de ruimte een frisse look. Een aantal planten die echt niet mogen ontbreken vind je in dit artikel.

Scandinavisch Interieur Planten 

Planten geven kleur en deze smaragd of emerald groene kleur is helemaal van nu. Ideaal dus om enkele mooie planten toe te voegen aan je interieur. 

Scandinavisch-Interieur-Planten-Welke

Tropische planten doen het goed in een Scandinavisch interieur. Een lichte ruimte met een lichte vloer. Enkele zwarte accenten om de ruimte iets minder flets te laten lijken en de mooie smaragd groene kleur geven je de look van buiten. Denk aan een bananenplant, een mooie palm of cactus. Lekker fris toch?

Ook is het leuk om in een Scandinavisch interieur een oud meubeltje te plaatsen. Waar je wellicht van dacht om het oude meubeltje weg te doen kan het nu gewoon weer in een modern interieur.

Gaaf toch? Combineer het met een stoere Betonegaline vloer of de strakkere variant Betonpleister en je hebt een mooi en betaalbaar interieur. Karweiconcurrent monteert deze vloeren in heel Nederland. Heb je oude vazen? Een tip is om ze over te spuiten. Ga gewoon naar een bouwmarkt. Koop hier de juiste kleur(en) en geef je oude vazen weer een mooi plekje.

Naast mooie planten is de aankleding natuurlijk erg belangrijk. Ga voor een vloerkleed en gebruik mooie kussens die passen bij de rest van je interieur.

Scandinavisch Interieur Planten Cactus

Een Cactus plant is erg handig. Het oogt stoer en is sterk. Een beetje water is voldoende voor een cactus. Dit is ideaal als je veel van huis bent

Lees ook dit artikel eens: Hoe woonkamer opnieuw inrichten?