Haal vandaag nog de sfeer in huis en maak mooie herinneringen. Wat maakt een huis nu een plek waar jij je thuis voelt? Iedereen is uniek en daarom is het leuk om juist je eigen draai aan je interieur te geven. Lees hier wat sfeer en beleving is.

Sfeer en beleving is de samenvatting van emoties tot een gevoel op een bepaald moment in de tijd. Deze emoties samen zijn een gevoel  die je kunt opslaan in het geheugen. Hierdoor kan je het onthouden als een herinnering voor later die je opnieuw kunt voelen en herbeleven.

Het leuke van praktische en mooi. Hoe fijn is het als je iets makkelijker en sneller kunt doen? Wanneer iets praktisch en functioneel is dan levert dat vaak gemak en rust op. Voegen we hieraan nog iets extra’s toe zoals kleur en sfeer dan maakt dat van een huis een thuis. Uiteraard is dat voor iedereen anders maar er zijn toch zeker wel duidelijke stijlen zoals je wel weet.

Is grijs nu saai of kan het ook gezellig zijn? Grijs heb je in vele tinten. Ja dat weten we inmiddels wel. Denk aan warm grijs of juist een koelere grijs, donkergrijs en lichtgrijs. Het is een veilige basis waarmee je best veel kunt combineren. Planten en geven kleur en antraciet of zwart geven hieraan wat scherpere contrasten. Juist door de achtergrond wat veiliger en misschien zelfs wat saaier te maken kun je de nadruk juist op leuke accenten leggen. Kortom grijs kan toch best sfeervol zijn wanneer je de nadruk op accenten en details legt.