Gietvloer Betonlook Woonkamer.  De strakke betonlook gietvloer maar dan goedkoper? Hoe werkt dit? In dit artikel gaan we het hebben over het alternatief op de mooie strakke gietvloeren. Dus niet het levendige betonegaline maar echt de strakke variant.

Wanneer je de keuze hebt voor een strakke gietvloer dan kom je er al snel achter dat bij een groot aantal vierkante meters de prijs ervoor zorgt dat het prijstechnisch niet haalbaar is of binnen het budget past. TGWONEN heeft daarom hiervoor een vloer ontwikkelt dat vele malen goedkoper is dan een kunststof gietvloer.

Betonpleister is een kunststof cementgebonden pleistervloer met een egaal en strak resultaat. Kortom het oogt als een strakke gietvloer. Daarnaast zijn deze vloeren leverbaar in elke ral kleur wat het kiezen van de juiste kleur in combinatie met de rest van het interieur bevordert.

Een kunststof betonpleister vloer is er al vanaf 85,- per vierkante meter inclusief montage en geschikt voor woonkamervloeren. Goedkoper dan een kunststof gietvloer maar van vergelijkbare kwaliteit. Daarnaast is het nog minder gevoelig voor scheuren. Het is een vrij nieuw product waarvan velen het nog niet kennen. Het leuke aan betonpleister is dat het ook geschikt is voor wanden in badkamers. Informeer daarom naar meer informatie bij interesse.

Gezien de lagere prijs is dit voor veel mensen het alternatief. De laag dikte van dit type vloer ligt gemiddeld op ca. 3 mm en is geschikt voor vloerverwarming.

Vragen over deze kunststof betonpleister vloeren? Informeer naar meer informatie of stel je vraag hieronder. We proberen alle vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.